Generalist med det rigtige mindset

VVS & Ventilation

Vil du også langt hellere udvikle dig i og sammen med en virksomhed, der skaber frirum til udvikling og innovation på VVS-processen frem for kedelige, rutineprægede gentagelser i arbejdsprocessen?

Så læs endelig videre om hvordan du som vores nye generalist hos FLUX AD kommer til at rykke ikke kun dine egne, men hele branchens tilgang til projekter og samarbejde.

Deadline

Lokation

Type

Spørgsmål?

FLUX fremtidens rådgiver:

FLUX tager dig med ind i fremtiden ved at sætte en høj faglig standard indenfor byggerådgivning, specielt i tidlige faser af projekteringen, kombineret med nytænkning, reduceret ressourceforbrug og konstant udvikling. Du får rammen til at udvikle dig og etablere dig i rollen som projektleder ved at indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer omkring planlægning, kommunikation, værktøjer og automatisering. Hvis din arbejdsglæde højnes af ansvaret for at sikre en god dialog med dine kunder, en god gruppedynamik i projekterne, samt at kvaliteten i leverancerne står mål med vores fælles satte niveau, så er du kommet til det rigtige sted.

Vi håber at du kan bidrage med:

  • At videreudvikle vores faglige niveau i samarbejde med dine kollegaer, samt bidrage med din erfaring til at skabe rum for videndeling.

  • Eliminerer repetitive arbejdsprocesser, både i planlægningen og projekteringen, og dermed fjerner én eller flere af de opgaver, der hænger dig langt ud af halsen. Du har erfaring, viden og ideer til hvordan vi kan gøre plads til mere af det sjove og mindske gentagelsesarbejde/processer.

  • Har bidraget til teamet ved at komme med ideer og løsningsforslag til nye innovative måder at løse nogle af branchens udfordringer med manuelt arbejde.

  • At projektere diverse byggerier indenfor renovering og nybyg af f.eks. kulturhuse, kontorejendomme, boliger, velfærdsbyggeri eller laboratorier.

  • Du er aktiv omkring udviklingen af FLUX’s visioner og værdier, og glæder dig til de ugentlige møder og de længere brainstorme omkring udviklingspotentiale og kan være med til at gribe de mange ideer, der kastes op i luften.

Vi har et ønske om, at du:

  • Du har gerne omkring 5-10 års erfaring med rådgivning indenfor VVS/Ventilation og Indeklima, gerne med en bred viden om installationer og byggeri som helhed – du behøver ikke at være ekspert i alle normer.
  • Du kommer med det rette mindset, dvs. at du har en interesse for at udvikle den måde vi arbejder på i branchen.
  • Du har en respekt og forståelse for vores samarbejdspartneres udfordringer, og ønsker at vi sammen udvikler processerne i projekteringen på tværs af faggrupper og brancher.
  • Nysgerrighed er et nøgleord i FLUX og en løsningsorienteret tilgang i dit arbejde er absolut et plus.

FLUX AD er en pionervirksomhed i byggeindustrien

FLUX AD er en pionervirksomhed i byggeindustrien – vi er en installationsrådgiver, der samtidigt udvikler digitale robotter, som automatiserer de processer, der ellers kræver manuelt og ensformigt arbejde.

Flere af vores kunder og samarbejdspartnere har fået øjnene op for at automatisering giver flere muligheder, og derfor kan vi tilbyde endnu en plads i et passioneret team, som brænder for at fjerne rugbrødsarbejdet. Det gør vi bl.a. ved at automatisere og øge hastigheden i installationsprojektering i flere af byggeriets faser. Dine programmørkollegaer koder blandt andet robotterne til at flytte data for dig, som skaber rum til at I kan arbejde med alt det sjove i projektet.

Tror du – at du kunne være en FLUX’er?


Så send din ansøgning og CV til Alexandra Lundbæk på: al@flux-ad.dk

Hvis du har faglige spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Jan Holsøe på: jh@flux-ad.dk eller på telefon: 2777 6642.