Projektleder, Seniorrådgiver med det rigtige mindset

VVS & Ventilation

Vil du også langt hellere udvikle dig i og sammen med en virksomhed, der skaber frirum til udvikling og innovation på VVS-processen frem for kedelige, rutineprægede gentagelser i arbejdsprocessen?

Så læs endelig videre om hvordan du som projektleder og seniorrådgiver hos FLUX AD kommer til at rykke ikke kun dine egne, men hele branchens tilgang til projekter og samarbejde.

Deadline

Lokation

Type

Spørgsmål?

FLUX fremtidens rådgiver:

FLUX tager dig med ind i fremtiden ved at sætte en høj faglig standard indenfor byggerådgivning, specielt i tidlige faser af projekteringen, kombineret med nytænkning, reduceret ressourceforbrug og konstant udvikling. Du får rammen til at udvikle dig og etablere dig i rollen som projektleder ved at indgå i et nært samarbejde med dine kollegaer omkring planlægning, kommunikation, værktøjer og automatisering. Hvis din arbejdsglæde højnes af ansvaret for at sikre en god dialog med dine kunder, en god gruppedynamik i projekterne, samt at kvaliteten i leverancerne står mål med vores fælles satte niveau, så er du kommet til det rigtige sted.

Du er en succes i jobbet, hvis du indenfor de 6-12 første måneder:

  • Har hjulpet med at skabe rammer og struktur på projektledelsen i virksomheden uden at kvæle initiativ og udvikling. Det gør du ved at strømline processer og dokumenter, samt understøtte udviklingen af vores faglige miljø ved at skabe rum for videndeling, så kollegerne tør at stille spørgsmål.
  •  
  • Eliminerer repetitive arbejdsprocesser, både i planlægningen og projekteringen, og dermed fjerner én eller flere af de opgaver, der hænger dig langt ud af halsen. Du har erfaring, viden og ideer til hvordan vi kan gøre plads til mere af det sjove og mindske gentagelsesarbejde/processer.

  • Har bidraget til teamet ved at komme med ideer og løsningsforslag til nye innovative måder at løse nogle af branchens udfordringer med manuelt arbejde.

  • Leder og projekterer på diverse byggerier som f.eks. ombygningsprojekt fra hus til f.eks. laboratorier, kulturhus, nybyggeri af lejligheder eller kontorhuse.

  • Du er aktiv omkring udviklingen af FLUX’s visioner og værdier, og glæder dig til de ugentlige møder og de længere brainstorme omkring udviklingspotentiale og kan være med til at gribe de mange ideer, der kastes op i luften.

Vi har et ønske om, at du:

  • Er formodentlig ingeniør eller installatør og har gerne omkring 10 års erfaring med projekt-/fagledelse og rådgivning indenfor VVS/Ventilation/Indeklima, gerne med en bred viden om installationer og byggeri som helhed – du behøver ikke at være ekspert i alle normer.

  • Kommer med det rette mindset, dvs. at du har en interesse for at udvikle den måde vi arbejder på i branchen.

  • Har en respekt og forståelse for vores samarbejdspartneres udfordringer, og ønsker at vi sammen udvikler processerne i projekteringen på tværs af faggrupper og brancher.

  • Nysgerrighed er et nøgleord i FLUX og en løsningsorienteret tilgang i dit arbejde er absolut et plus.

FLUX AD er en pionervirksomhed i byggeindustrien

FLUX AD er en pionervirksomhed i byggeindustrien – vi er en installationsrådgiver, der samtidigt udvikler digitale robotter, som automatiserer de processer, der ellers kræver manuelt og ensformigt arbejde.

Flere af vores kunder og samarbejdspartnere har fået øjnene op for at automatisering giver flere muligheder, og derfor kan vi tilbyde endnu en plads i et passioneret team, som brænder for at fjerne rugbrødsarbejdet. Det gør vi bl.a. ved at automatisere og øge hastigheden i installationsprojektering i flere af byggeriets faser. Dine programmørkollegaer koder blandt andet robotterne til at flytte data for dig, som skaber rum til at I kan arbejde med alt det sjove i projektet.

Tror du – at du kunne være en FLUX’er?

Så send din ansøgning og CV til Alexandra Lundbæk på: al@flux-ad.dk

Hvis du har faglige spørgsmål til stillingen, så kan du kontakte Jan Holsøe på: jh@flux-ad.dk eller på telefon: 2777 6642.