BAGSVÆRD OBSERVATIONSHJEM

PROJEKTETS NAVN
ARKITEKTER
AREAL
BYGHERRE
INGENIØR
ENTREPRENØR
UDFØRELSESDATO
ADRESSE

Projektets karakter

Bagsværd Opservationshjem var oprindeligt bygget som sommerhus for næsten 100 år siden. Foreningen LIVSVÆRK står bag moderniseringen og renoveringen af hjemmet, og målet er at få de fysiske rammer på stedet til at støtte endnu bedre op om det socialpædagogiske arbejde. Under ombygningen skal det desuden være muligt både at bruge og bo på institutionen. Det stiller store krav til at planlægningen og koordineringen af byggearbejdere.

Projektet vil fx bruge laserscannere og droner i projekteringen, og Virtual Reality vil understøtte beslutningsprocessen for og kommunikationen mellem bygherre og brugere. Derudover vil man også eksperimentere med nye teknologiske løsninger og automatisering af en række processer. Projektet vil bl.a. arbejde på en løsning for digitale bygningsmodeller, hvor man løbende kan se konsekvenser af materialevalg, rumdisponeringer m.v. på byggeriets samlede klimapåvirkninger. 

Flux rolle i projektet

FLUX står for registrering af de eksisterende installationer, samt projekteringen af vand, varme, ventilation, indeklima, el og energi i hele byggeriet i alle faser 

 

Do you have a project in mind?

We can help you bring your ideas to life. Let’s talk about what we can build or develop together.