ØSTER TEGLGÅRDSVEJ

PROJEKTETS NAVN
ARKITEKTER
AREAL
BYGHERRE
INGENIØR
ENTREPRENØR
UDFØRELSESDATO
ADRESSE

Projektets karakter

Teglgaardshaven opføres på en grund, der tidligere har dannet rammerne for hjemmet til den kendte og nu afdøde Viborg-maler Lasse Windsløv. Det færdige projekt vil omfatte 43 eksklusive lejligheder og kædehuse, hvor de første boliger i projektbyggeriet skal stå færdige i oktober 2022, mens resten af projektet vil løbe frem til marts 2023.

Området er opbygget om den historiske trelængede gård, hvor der i den tidligere aftægtsbolig og i stuehuset genopføres nye bygninger og etableres lejligheder. Den tidligere lade genopbygges også og der etableres kædehuse – alle med direkte adgang til den åbne gårdsplads med adgang og udsigt til den smukke Søndersø samt Viborgs skyline.

Der bygges 3 punkthuse der hver indeholder 11 lejligheder med bevist fokus på lysindfald. Kædehusene er opbygget om den historiske trelængede gård, hvor den tidligere lade også genopbygges. Sammen danner de nyopførte boligenheder rammen om det nye område Teglgaardshaven.

Flux rolle i projektet

FLUX står for registrering af de eksisterende installationer, samt projekteringen af vand, varme, ventilation, indeklima, el og energi i hele byggeriet i alle faser.

Do you have a project in mind?

We can help you bring your ideas to life. Let’s talk about what we can build or develop together.