SNESTRUP HAVE

PROJEKTETS NAVN
ARKITEKTER
AREAL
BYGHERRE
INGENIØR
ENTREPRENØR
UDFØRELSESDATO
ADRESSE

Projektets karakter

Snestup Have er visionen at skabe et kvarter, der kan danne ramme om det gode seniorliv med fokus på social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed. Planen er inspireret af de gamle klyngelandsbyer, hvor husene ligger samlet i mindre enheder omkring små torve og gader. To eksisterende bygninger vil desuden danne ramme om fællesfaciliteter herunder værksted og café.

Da de to fællesbygninger i forvejen ligger i udkanten af grunden, har Møller & Grønborg været optaget af på anden vis at tydeliggøre, at bygningerne hører til alle tre klynger. Det er gjort ved at lade den grønne ryg mod vejen bestemme retningen på husene i klyngerne, så fælleshusene får lov at træde ud og stå som noget særligt på grunden. Samtidig ledes regnvandet på kvarterets skrånende grund via åbne grøfter fra klynge til klynge indtil regnvandet ender i en ny sø ved fællesbygningerne.

Flux rolle i projektet

FLUX har stået projekteringsledelsen, samt for projekteringen af vand, varme, ventilation, indeklima, el og energi i hele byggeriet i alle faser.  

 

Har du et projekt i tankerne?

Vi kan hjælpe dig med at føre dine ideer ud i livet. Lad os tale om, hvad vi kan bygge eller udvikle sammen.